x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua, amendată cu 60.000 de lei şi sancţionată să joace două partide fără spectatori

Steaua, amendată cu 60.000 de lei şi sancţionată să joace două partide fără spectatori

de Agerpres    |    30 Apr 2014   •   19:21
Steaua, amendată cu 60.000 de lei şi sancţionată să joace două partide fără spectatori

Echipa Steaua Bucureşti a fost amendată cu suma de 60.000 de lei şi sancţionată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal să dispute două meciuri pe teren propriu fără spectatori, după incidentele de la meciul cu FC Braşov (3-0), disputat luni seara, în Ghencea, în cadrul etapei a 29-a a Ligii I.

Spre sfârşitul meciului, spectatorii stelişti au aruncat cu pietre şi alte obiecte spre Marius Constantin, fundaşul celor de la FC Braşov.

Constantin, eliminat pentru gesturi obscene la adresa spectatorilor, a primit la rândul său o suspendare de trei etape şi a fost amendat cu 3.000 de lei.

Steaua va juca fără spectatori meciurile cu Corona Braşov (etapa a 30-a, 5 mai) şi Pandurii Tg. Jiu (etapa a 32-a, 12 mai), astfel că singura partidă cu spectatori în tribune a campioanei va fi în ultima rundă, cu Oţelul Galaţi.

Fundaşul Paul Papp (Astra Giurgiu) a fost suspendat două etape şi amendat cu 3.000 de lei în urma cartonaşului roşu primit la partida cu CFR Cluj (1-0).

Fundaşii Ricardo Cadu (CFR Cluj), Cesar Ortiz Puentenueva (FC Vaslui), Iulian Mamele (Pandurii Tg. Jiu) şi atacantul Adrian Mărkuş (Gaz Metan Mediaş), toţi eliminaţi în runda a 29-a, au fost suspendaţi câte un meci şi amendaţi cu 740 de lei fiecare.

×
Subiecte în articol: steaua fc brasov marius constantin