x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua Bucureşti, la prima înfrângere din acest sezon

Steaua Bucureşti, la prima înfrângere din acest sezon

de Agerpres    |    23 Aug 2014   •   23:16
Steaua Bucureşti, la prima înfrângere din acest sezon

Steaua Bucureşti, campioana en titre, a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0) de formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, într-o partidă din cadrul etapei a 5-a a Ligii I de fotbal, disputată sâmbătă seara.

Fără mai mulţi jucători de bază, menajaţi de antrenorul Constantin Gâlcă în vederea returului cu campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, din play-off-ul Ligii Campionilor, Steaua a făcut o primă repriză modestă, în faţa celor aproximativ 3.500 de spectatori prezenţi în tribune stadionului din bulevardul Ghencea.

După pauză, Ceahlăul a reuşit deschiderea scorului, prin Achim, care a preluat balonul în careul stelist şi l-a învins cu un şut la colţul lung pe portarul Niţă, intrat în joc în minutul 36, în locul lui Arlauskis, care a acuzat probleme musculare.

Steaua, liderul clasamentului, suferă astfel primul său eşec din noua ediţie a Ligii I, după patru victorii consecutive, în timp ce Ceahlăul obţine al doilea succes din acest sezon, de la debutul căruia a mai înregistrat un egal şi două înfrângeri.

Roş-albaştrii au încheiat meciul cu doi jucători mai puţin pe teren, după eliminările lui Filip şi Chipciu, din finalul jocului, pentru cumul de cartonaşe galbene.
 

×
Subiecte în articol: steaua liga 1