x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua l-a transferat pe portarul macedonean Bogatinov

Steaua l-a transferat pe portarul macedonean Bogatinov

12 Ian 2014   •   14:45
Steaua l-a transferat pe portarul macedonean Bogatinov

Portarul macedonean Martin Bogatinov, în varsta de 27 de ani, a semnat duminică dimineaţa un contract cu echipa de fotbal Steaua Bucureşti, potrivit site-ului oficial al campioanei României.

Bogatinov, care va purta tricoul cu numărul 86, va face duminică deplasarea în cantonamentul din Spania, alături de noii săi colegi.

''Sunt foarte fericit pentru faptul că am semnat cu Steaua. Ştiu că este un club foarte mare şi sunt onorat de faptul că voi purta acest tricou. Abia aştept să încep munca alături de noii mei colegi'', a declarat Bogatinov pentru site-ul Stelei.

Martin Bogatinov este născut pe 26 aprilie 1986, la Kratovo, şi a debutat în fotbal la FK Sileks, de unde a plecat la FK Cementarnica 55, iar apoi a ajuns la FK Vardar Skopje. În Macedonia a mai evoluat pentru FK Teteks si FK Rabotnicki. A urmat transferul din 2011 la Karpatî Lvov, echipă la care a activat până la finalul anului trecut.

Palmaresul său cuprinde două Cupe ale Macedoniei, cu FK Vardar (2007) şi FK Teteks (2010). Pe plan individual, a fost declarat jucătorul anului în prima ligă macedoneană, în 2010. A adunat 15 selecţii la naţionala Macedoniei.

Bogatinov este al doilea macedonean din lotul Stelei, după fundaşul dreapta Daniel Georgievski.

×