x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Vești excelente pentru microbiști! Bilete online pentru Supercupa României la fotbal

Vești excelente pentru microbiști! Bilete online pentru Supercupa României la fotbal

22 Iun 2018   •   16:04
Vești excelente pentru microbiști! Bilete online pentru Supercupa României la fotbal

Federaţia Română de Fotbal a anunţat vineri, pe site-ul oficial, modalitatea prin care iubitorii fotbalului îşi pot procura bilete la partida CFR 1907 Cluj - CS Universitatea Craiova, programată la 14 iulie, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, care va stabili câştigătoarea Supercupei României.

Astfel, începând de vineri, 22 iunie, biletele pot fi achiziționate online, de pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, pentru meciul în care se vor întâlni campioana României, CFR Cluj, și câștigătoarea Cupei României, CS U. Craiova.

Prețurile biletelor sunt 15 lei la peluze și 30 de lei la tribune. Prețul unui bilet VIP este 200 de lei.

Federația Română de Fotbal continuă și la Supercupa României tradiția amenajării unei zone dedicate familiilor cu copii. Accesul în Family Zone (sectoarele 9, 10 și 11 ale arenei din Craiova) se face în baza unuia din următoarele pachete care conțin reduceri: 5% - 2 bilete, 10% - 3 bilete, 15% - 4 bilete, 20% - 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul copiilor pe stadion este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale stadionului.

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului sau a corectării unor date imprimate, tichetele vor putea fi preschimbate la casieria stadionului, în ziua meciului, între orele 12.00 şi 20.30.

Pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București, 9 lei în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare. În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri este necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail.

Începând cu data de 9 iulie, fanii pot cumpăra bilete şi de la casieriile stadionului „Ion Oblemenco”, după următorul program: luni, 9 iulie - vineri, 13 iulie, orele 12.00-19.00; sâmbătă, 14 iulie, orele 12.00-20.30.

×