x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liga Campionilor. Steaua Bucureşti - Partizan Belgrad 1-1. Un egal fara spectatori

Liga Campionilor. Steaua Bucureşti - Partizan Belgrad 1-1. Un egal fara spectatori

29 Iul 2015   •   23:26
Liga Campionilor. Steaua Bucureşti - Partizan Belgrad 1-1. Un egal fara spectatori

Steaua Bucureşti şi Partizan Belgrad au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), miercuri seara, pe Arena Naţională din Capitală, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, cu porţile închise.  

Fernando Varela a marcat golul Stelei (81), după ce Partizan a deschis scorul prin Miroslav Vulicevic (62).

Începutul partidei a fost unul echilibrat, Steaua expediind primul şut pe poartă în minutul 7, prin ghanezul Muniru, din afara careului, prins fără probleme de portar.

Oaspeţii au replicat în minutul 10, când Oumaru l-a depăşit uşor pe Papp, dar Toşca l-a blocat bine pe Bojinov în faţa porţii.

O situaţie periculoasă şi-au creat ''roş-albaştrii'' în minutul 12, când Hamroun nu a ajuns la centrarea lui Tade. Chipciu (14) a expediat un şut telefonat, iar apoi au urmat două ocazii foarte bune pentru oaspeţi, dar Cojocaru s-a evidenţiat la şutul de la distanţă al lui Brasanac (24) şi a reluarea cu capul a lui Jevtovic (25).

Steaua a făcut un joc modest, cu multe greşeli, iar Partizan a ieşit tot mai mult şi a pus stăpânire pe joc, chiar dacă nu a reuşit să îşi creeze ocazii de gol. Repriza s-a încheiat cu un şut al lui Hamroun (45), la colţul scurt, prins fără probleme de Zivkovic.

Campioana României a început excelent şi Popa a ratat cea mai mare ocazie a echipei sale, în min. 47, după o acţiune personală, şutând pe lângă poartă din interiorul careului. Hamroun şi-a creat şi el o şansă foarte bună, dar şutul său de la peste 25 de metri a fost deviat în transversală de portarul Zivkovic.

Partizan a reuşit să deschidă scorul în minutul 62, când Varela a ieşit târziu la întâmpinare şi fundaşul Miroslav Vulicevic a înscris cu un şut din careu.

Oaspeţii au mai avut o şansă notabilă în minutul 65, dar mingea trimisă din lovitură liberă de Jevtovic a fost reţinută de Cojocaru.

Steaua a replicat şi în minutul 67, mingea expediată de Alcenat a ocolit poarta. Chipciu (80) a fost lansat în careu, dar nu a reuşit să ajungă la minge înaintea portarului.

Echipa antrenată de Mirel Rădoi a reuşit în cele din urmă egalarea, în min. 81, când Varela a trimis în plasă cu capul, după lovitura liberă executată de Hamroun.

Partizan a ratat o ocazie uriaşă de a marcat, dar Brasanac (90) a reluat pe lângă poartă din poziţie ideală. Imediat, Steaua a avut şansa golului, prin Hamroun, însă portarul a respins salvator (90+1).

Rezultatul este unul echitabil, într-un joc în care Steaua a fost lipsită de Nicuşor Stanciu, accidentat.

La meci a fost prezent şi fundaşul sârb Novak Martinovic, fost jucător al Stelei, în prezent legitimat la Steaua Roşie Belgrad.

Steaua păstrează şanse de calificare, manşa secundă fiind programată pe 5 august, la Belgrad.

Steaua Bucureşti - Partizan Belgrad 1-1 (0-0)
Au marcat: Fernando Varela (81), respectiv Miroslav Vulicevic (62).
Bucureşti, Arena Naţională: cu porţile închise
Liga Campionilor - turul trei preliminar (manşa întâi)

Au evoluat echipele:
Steaua: 12. Valentin Cojocaru - 22. Jean Sony Alcenat, 6. Paul Papp, 33. Fernando Varela (căpitan), 13. Alin Toşca - 11. Muniru Sulley, 21. Nicandro Breeveld (23. Aymen Tahar, 75) - 77. Adrian Popa (17. Alexandru Tudorie, 65), 14. Jugurtha Hamroun (19. Vlad Mihalcea, 90+2), 7. Alexandru Chipciu - 15. Gregory Tade. Antrenor: Mirel Rădoi.
Rezerve neutilizate: 1. Florin Niţă - 2. Cornel Râpă, 16. Guilherme, 94. Rareş Enceanu.
Partizan: 1. Zivko Zivkovic - 4. Miroslav Vulicevic, 6. Gregor Balazic, 44. Fabricio, 5. Nemanja Petrovic - 21. Marko Jevtovic - 8. Darko Brasanac, 10. Stefan Babovic (căpitan; 22. Sasa Ilic, 83) - 15. Abubakar Oumaru (11. Nikola Ninkovic, 70), 86. Valeri Bojinov (33. Ivan Saponjic, 19), 17. Andrija Zivkovic. Antrenor: Zoran Milinkovic.
Rezerve neutilizate: 12. Filip Kljajic - 13. Lazar Cirkovic, 23. Miroslav Bogosavac, 92. Nikola Trujic.

Arbitru: Kevin Blom; arbitri asistenţi: Bas van Dongen, Patrick Langkamp; arbitru de rezervă: Danny Makkelie (toţi din Olanda); Delegat UEFA: Istvan Huszar (Ungaria), observator UEFA pentru arbitri: Asim Hudiev (Azerbaidjan)
Cartonaşe galbene: Popa (40), Fabricio (58), Varela (64), Breeveld (73), Nemanja Petrovic (76).
Agerpres

×
Subiecte în articol: steaua