x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SIMONA HALEP are mapamondul la picioare: "Regina de la Indian Wells", "Remontada Halep, Jankovic, KO!", "Finală EPICĂ!"

SIMONA HALEP are mapamondul la picioare: "Regina de la Indian Wells", "Remontada Halep, Jankovic, KO!", "Finală EPICĂ!"

23 Mar 2015   •   09:16
SIMONA HALEP are mapamondul la picioare: "Regina de la Indian Wells", "Remontada Halep, Jankovic, KO!", "Finală EPICĂ!"

Simona Halep, numărul trei mondial, a câștigat turneul WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, după ce a învins-o într-o finală foarte disputată pe sârboaica Jelena Jankovic (N. 18), cu 2-6, 7-5, 6-4.

Simona și-a adjudecat astfel cel mai important titlu al carierei, după un meci care a durat două ore și 37 de minute, cu o desfășurare dramatică, având o revenire extraordinară.

Revenirea în joc a Simonei după ce a pierdut primul set a fost remarcată de jurnaliştii străini.

BBC News scrie că "Simona Halep a învins-o pe Jelena Jankovici cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4 într-o finală captivantă la Indian Wells". Englezii notează că finala a avut multe întorsături de situaţie, Halep având puterea de a reveni în meci după un început dificil.

"Simona a fost incredibilă. Am alergat ca doi câini, iar în final am cedat, nu am mai putu ţine pasul. Ea este mai tânără", a spus Jankovic.

"Simona Halep câștigă cel mai important titlu din carieră la Indian Wells. Românca a depășit-o pe Jelena Jankovici pentru a 11-a și cea mai mare victorie din carieră", notează şi WTA.

Tennis Magazine scrie că "Halep a început să uite eliminarea amară de la Australian Open după această victorie", iar Fox News susţine că Simona Halep a obţinut "cea mai mare victorie din cariera sa".

Gazzetta dello Sport: “Remontada Halep, Jankovic, KO!”


Italienii notează că românca a avut o revenire incredibilă într-un meci maraton, care a durat mai mult de două ore şi jumătate. Gazzetta dello Sport scrie că succesul este cu atât mai important, cu cât Halep obţine cel mai important trofeu.

Spaniolii de la AS scriu despre faptul că Simona a câştigat cel mai important titlu din carieră şi notează că Simona a câştigat 4 din cele 5 meciuri directe cu Jankovic.

×