x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cum comentează Simona HALEP înfrângerea de la US Open

Cum comentează Simona HALEP înfrângerea de la US Open

30 Aug 2014   •   11:17
 Cum comentează Simona HALEP înfrângerea de la US Open

Simona Halep, eliminată surprinzător în turul 3 al turneului de Grand Slam US Open de croata Mirjana Lucic-Baroni (6-7, 2-6), a declarat după meci că nu s-a aflat într-o dispoziţie bună şi şi-a pierdut din încredere după pierderea primului set în care a condus cu 5-2.

''Pe hârtie am fost favorită să câştig azi, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Accept situaţia şi merg înainte pentru că am avut multe meciuri şi rezultate bune în acest an, şi nu e o mare problemă că am pierdut azi. Se mai întâmplă şi trebuie să-mi continui drumul meu şi să merg mai departe.
Am început bine meciul, am avut 5-2 şi 2 mingi de set, am jucat agresiv, am jucat bine, dar ea a revenit foarte bine şi nu am mai putut să trimit mingi lungi, am jucat mai scurt, dar se mai întâmplă şi lucrurile trebuie luate cum sunt. După ce pierzi setul, pierzi din încredere, dar tot am încercat tot ce am putut'', a declarat Halep la conferinţa de presă. 

Jucătoarea noastră a lăudat jocul adversarei şi a recunoscut că a meritat victoria:''Ea a jucat foarte bine azi. Am avut 5-2 şi 2 mingi de set, iar ea a revenit, a început să lovească fiecare minge şi toate mingile ei au intrat în teren. Nu am fost în cea mai bună zi a mea, dar am făcut tot ce am putut. Aşa că voi continua să muncesc tare în fiecare zi pe teren şi să privesc înainte la viitoarele meciuri. Ştiam că loveşte bine, este o jucătoare înaltă, ştiam că este o jucătoare bună, dar nu am fost într-o dispoziţie bună, nu am jucat cel mai bun tenis, iar ea a meritat să câştige''. (Agerpres)




×
Subiecte în articol: halep usopen Mirjana Lucic-Baroni