x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi La un an și jumătate după ce și-a înscris copilul la arte marțiale, mama a ajuns vicecampioană europeană

La un an și jumătate după ce și-a înscris copilul la arte marțiale, mama a ajuns vicecampioană europeană

16 Dec 2016   •   12:55
La un an și jumătate după ce și-a înscris copilul la arte marțiale, mama a ajuns vicecampioană europeană

Fără îndoială, 2016 este anul în care Bârladul a excelat ca niciodată la capitolul arte marțiale, iar în urmă cu câteva zile bârlădeanca Andrada Tudorache (29 de ani) a reconfirmat acest lucru câștigând două titluri de vicecampioană la Kempo (submission și full – kempo).

Însă, în spatele acestei performanțe uluitoare (sunt primele două titluri de vicecampion european la această disciplină de arte marțiale aduse de un luptător din Bârlad!) stă o poveste la fel de tulburătoare. Deși nu este o persoană extrem de volubilă (mai ales când vine vorba despre ea însăși), Andrada Tudorache a acceptat totuși să stea de vorbă cu jurnaliștii de la Est News.

Bineînțeles că modestia a forțat-o să se autocenzureze în cea mai mare pare a discuției purtate, însă dincolo de toate acestea s-a putut observa clar că Andrada este o luptătoare și în viața de zi cu zi, nu doar pe în sala de antrenamente sau pe suprafața de concurs.

CITEȘTE MAI MULT AICI

×
Subiecte în articol: Andrada Tudorache