x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Roland Garros 2015. Reactia Mirjanei Lucic-Baroni, dupa ce a reuşit s-o învingă pe Simona Halep

Roland Garros 2015. Reactia Mirjanei Lucic-Baroni, dupa ce a reuşit s-o învingă pe Simona Halep

de Agerpres    |    27 Mai 2015   •   19:09
Roland Garros 2015. Reactia Mirjanei Lucic-Baroni, dupa ce a reuşit s-o învingă pe Simona Halep

Jucătoarea croată de tenis Mirjana Lucic-Baroni a declarat că pentru ea "este incredibil" că a reuşit să elimine "o mare campioană" ca românca Simona Halep, de care a trecut miercuri, cu 7-5, 6-1, în runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului.

"Este incredibil. Simona este o atât de mare campioană şi o respect atât de mult, iar faptul că am jucat foarte bine pe un stadion atât de mare mă face nespus de fericită", a declarat Lucic-Baroni, citată de site-ul WTA după ce a trecut de Halep, numărul trei mondial şi finalistă anul trecut la Roland Garros. Lucic-Baroni a repetat astfel isprava de anul trecut de la US Open, când a învins-o pe Halep.

Croata a adăugat că ştia că pentru a învinge miercuri trebuie să-şi valorifice loviturile şi să nu comită multe erori neforţate.

Ea a reuşit 29 de lovituri direct câştigătoare (winners), faţă de 5 ale româncei, numărul erorilor neforţate fiind de 27 pentru Lucic-Baroni şi de 15 pentru Halep.

"Sunt atât de mândră de mine. E o asemenea victorie uriaşă pentru mine, e pur şi simplu uluitor!", a mai spus Lucic-Baroni.

Croata este pentru a doua oară în cariera sa în turul 3 la Roland Garros. Prima dată s-a întâmplat în 2001, când a fost învinsă de viitoarea câştigătoare a turneului, Jennifer Capriati.

Viitoarea ei adversară va fi franţuzoaica Alize Cornet, care a trecut miercuri de românca Alexandra Dulgheru, 6-2, 7-5.  

×
Subiecte în articol: simona halep