x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe AROGANŢĂ ŞI NEBUNIE pe Korean Air: Fata preşedintelui companiei anulează un zbor pentru MOFTURI INCREDIBILE

AROGANŢĂ ŞI NEBUNIE pe Korean Air: Fata preşedintelui companiei anulează un zbor pentru MOFTURI INCREDIBILE

de Dan Constantin    |    16 Dec 2014   •   12:16
AROGANŢĂ ŞI NEBUNIE pe Korean Air: Fata preşedintelui companiei anulează un zbor pentru MOFTURI INCREDIBILE

Fata preşedintelui companiei Korean Air a provocat un incident grav la decolarea unui zbor al transportatorului pe Aeroportul Internaţional Kennedy din New York. Doamna Cho Hyun Ah a făcut o criză de nervi pentru că a fost servită cu un pachet de alune sigilat şi nu pe o tavă.

Ea a cerut întoarcerea aeronavei la poarta de îmbarcare pentru a fi dat jos din avion şeful steward. Acest incident, considerat grav, este anchetat de ministerul transporturilor din Coreea de Sud. Cho l-ar fi agresat pe steward şi apoi a cerut ca acesta să îngenuncheze în faţa ei. Incidentul s-a produs în 5 decembrie, după cum precizează New York Times în ediţia de astăzi.

Compania coreeană poate fi sancţionată sever pentru că incidentul de la bord a periclitat siguranţa zborului şi a pasagerilor. Tatăl doamnei Cho, administratorul Korean Air, a caracterizat atitudinea fetei drept prostească.

Cho are şi ea o funcţie bine plătită în companie, ocupând poziţia de vicepreşedinte al departamentului de servicii. Aroganţa ei este proverbială, angajaţii relatând cum se face curăţenie generală în toalete înainte ca doamna Cho să folosească wc-ul.

×
Subiecte în articol: korean air Cho Hyun Ah