x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Decizie CONTROVERSATĂ. Ce au hotărât doi tineri, după ce au aflat că vor fi părinţii unui copil cu două feţe şi două creiere

Decizie CONTROVERSATĂ. Ce au hotărât doi tineri, după ce au aflat că vor fi părinţii unui copil cu două feţe şi două creiere

11 Feb 2014   •   14:54
Decizie CONTROVERSATĂ. Ce au hotărât doi tineri, după ce au aflat că vor fi părinţii unui copil cu două feţe şi două creiere

Renee şi Simon Howie, din Sydney, Australia, au deja 7 copii şi sunt pe cale să devină din nou părinţi. De această dată, medicii îi sfătuiesc să renunţe la sarcină. Fătul de 19 săptămâni suferă de o afecţiune foarte rară: hiperhidroză craniofacială, scrie Daily Mail.

Renee Young și Simon Howie, din Sidney, mărturisesc că au fost șocați atunci când ultrasunetele au relevat faptul că gemenii pe care îi așteptau erau de fapt un singur copil, dar cu două fețe simetrice și două creiere conectate.

Ecografiile tridimensionale au arătat că micuțul are două picioare, două mâini și un corp cu toate organele vitale.

În timp ce medicii o sfătuieşte pe Renee Young să întrerupă sarcină, spunând că micuţul va fi privit de oameni ca o ciudăţenie, femeia refuză categoric acest lucru.

Medicii susţin că au mai fost 35 de astfel de cazuri în lume, însă niciun bebeluş cu o astfel de afecţiune a supraviețuit.

Cei doi părinti trăiesc din ajutorul social, dar au declarat că își pot proteja copilul și au refuzat să întrerupa sarcina "din motive morale".

Mai mult, tânăra mamă îl cataloghează pe micuţul încă nenăscut ca fiind "sănătos".

"Activitatea cerebrală este bună. O să-l iubim oricum. Poate este diform, dar tot bebeluş este, o fiinţă umană", a mai spus femeia pentru Nine Network's A Current Affair.


×