x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gaddafi, in vizită la Sarkozy cu cortul

Gaddafi, in vizită la Sarkozy cu cortul

de Sînziana Stancu    |    24 Noi 2007   •   00:00
Gaddafi, in vizită la Sarkozy cu cortul
Sursa foto: MAHMUD TURKIA/

Liderul libian Muammar Gaddafi le-a cerut serviciilor de protocol franceze ca, pe durata vizitei pe care o va face in luna decembrie la Paris, să i se instaleze şi un cort in curtea hotelului unde va fi cazat, scrie agenţia France Presse, citănd surse de la palatul prezidenţial.

Liderul libian Muammar Gaddafi le-a cerut serviciilor de protocol franceze ca, pe durata vizitei pe care o va face in luna decembrie la Paris, să i se instaleze şi un cort in curtea hotelului unde va fi cazat, scrie agenţia France Presse, citănd surse de la palatul prezidenţial. Gaddafi urmează să vină in vizită oficială in Franţa pentru prima dată după 34 de ani şi la căteva luni după ce preşedintele fancez, Nicolas Sarkozy, a venit la el, la Tripoli.

BEDUIN. Liderul libian - care va sta la Hotelul Marigny, reşedinţă rezervată oaspeţilor şefului statului, situat in apropierea preşedinţiei franceze - a precizat că a cerut instalarea cortului beduin in parcul hotelului nu pentru a dormi in el, ci pentru a-şi primi oaspeţii, aşa cum obişnuieşte el să-i primească la el acasă. Preşedinţia franceză nu a anunţat incă oficial vizita liderului libian şi nici data exactă a acesteia, insă surse apropiate Palatului élysée au afirmat că problema amplasării cortului a fost deja luată in discuţie de serviciile de protocol franceze şi libiene

×
Subiecte în articol: externe