x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Și-a ajutat NEVASTA să devină BĂRBAT:"Cred că o să-l strig pe nume și o să ne avem ca frații". Povestea dramatică a unui HERMAFRODIT

Și-a ajutat NEVASTA să devină BĂRBAT:"Cred că o să-l strig pe nume și o să ne avem ca frații". Povestea dramatică a unui HERMAFRODIT

22 Ian 2015   •   13:28
Și-a ajutat NEVASTA să devină BĂRBAT:"Cred că o să-l strig pe nume și o să ne avem ca frații". Povestea dramatică a unui HERMAFRODIT
Sursa foto: Ghiciți care dintre ei a fost femeie
Cei mai mulți bărbați ar fi șocați să afle că soția lor ar vrea să devină sofer de autobuz. Dar ce te faci când auzi că soția ta vrea să devina bărbat?
 
Dar pentru Graham Hopwood n-a fost o foarte mare surpriză și acum e fericit că, la vârsta de 48 de ani, soția sa, iubirea vieții sale, a devenit ce și-a dorit mereu. Un bărbat.  Catherine a devenit acum Cathan și, deși ei nu mai fac sex, cuplul căsătorit de 12 ani spune că dragostea lor este mai puternică ca oricând.

Graham, 68 de ani, spune: "Înăuntrul lui Cathan este în continuare aceeași persoană am întâlnit-o și de care m-am îndrăgostit. Întotdeauna am știut că Catherine nu era fericită cu corpul ei, așa că atunci când mi-a spus că își dorește să fie un bărbat nu am fost surprins. Am vrut să o ajut să fie mai fericită cu ea însăși. Singura confuzia pe care o avem în aceste zile este că nu știu cum să-i spun. Nu pot să-i spun soție, că nu mai e femeie. Mi-e puțin aiurea să-i spun partener. Cred că o să-l strig pe nume și o să ne avem ca frații"
 
"Sotul meu este omul cel mai minunat din lume și ne-am sprijinit mereu unul pe altul. A fost atât de bun cu mine în acest an, vă spun, este unic. Chiar și când mi-am tăiat sânii și am completat transformarea în bărbat n-a spus nimic. Oamenii ne întreabă dacă vrem să ne despărțim, dar eu nu mă gândesc la asta. E stânca mea, Gibraltarul meu", a spus Cathan.
 
Cathan, care a fost adoptată la șase săptămâni, a avut o viață bună, un cămin cald și iubitor. Dar, ca fată, părinții nu i-au putut înțelege sentimentele de a fi într-un organism greșit. Deși acum, Cathan, care este și șofer de autobuz, vorbește cu însuflețire despre colecția lui de șerpi și păianjeni și spune cât de bine se simte bărbat, are un secret teribil.

Copilăria i-a fost zguduită de agresiuni brutale din partea celorlalți copii. "De la vârsta de șapte ani știam deja că nu mă simt confortabil în preajma altor fete joc sau să mă joc cu păpușile. Îmi doream să fiu cu băieții la joacă, îmi plăceau jocurile de război și fotbalul, spune Cathan. Știți...eu nu am fost niciodată ca o fată normală acolo, jos. Azi m-ar fi diagnosticat mai devreme ca suferind de "intersex" sau hermafroditism, dar în acele zile subiectul era tabu. La școală am avut vestiare deschise și doar un duș, la comun. Astfel celelalte fete m-au văzut și și-au bătut joc de mine. "M-au bătut, m-au făcut în toate felurile și nu vă mai spus ce mi-au mai făcut tot încerc să uit. Am ajuns o singuratică și foarte nefericită.

"Cand aveam vreo douăzeci și ceva de ani, am consumat droguri la sfârșit de săptămână ca să mă pot culca și eu cu un bărbat. Am avut câteva relații, niciuna care să ma facă fericită. Eram tineri, partenerii mei voiau sex tot timpul, mie nu prea îmi plăcea, trebuia să ma îmbăt sau să ma droghez ca să uit de felul în care mă simțeam. Acum, abia la 50 de ani am scăpat de blestemul care m-a urmărit toată viața, iar pentru asta am să-i mulțumesc lui Graham. Îmi pare rău că n-am făcut asta mai devreme și m-am supus ideii de normalitate, deși mă făcea foarte nefericită și sufeream enorm", spune Cathan.

×