x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe În 10 Downing Street se poartă suzetă

În 10 Downing Street se poartă suzetă

de Sînziana Stancu    |    24 Aug 2010   •   00:00

Samantha Cameron, soţia premierului britanic, a dat naştere celui de-al patrulea copil.
Sam şi David au o fetiţă, al cărei nume ar putea fi Lucy, Daisy sau chiar Samantha, ca al mamei ei. Deocamdată, numele nu a fost anunţat, iar părinţii au fost luaţi prin surprindere, pentru că micuţa a venit pe lume cu vreo trei săptămâni mai devreme, tocmai când ei erau în vacanţă în comitatul Cornwall. Samantha a născut la spitalul Royal Truro, scrie The Telegraph.

"Primul ministru şi soţia sa, doamna Cameron, vor să le mulţumească medicilor şi asistentelor spitalului pentru grija şi ajutorul lor", menţiona marţi purtătorul de cuvânt al premierului, precizând că "mama şi bebeluşul se simt bine".
Soţii Cameron mai au doi copii, pe Nancy, în vârstă de 6 ani, şi pe Arthur Elwyn, de 4 ani. Primul lor copil, Ivan, le-a murit la vârsta de 6 ani.
Fetiţa lui Cameron este cel de-al doilea copil care i se naşte unui premier britanic în timpul mandatului său, după cel de-al doilea război mondial încoace. Primul copil care s-a născut în Downing Street a fost cel al cuplului Tony şi Cherie Blair, Leo, care a fost adus pe lume în mai 2000.

×
Subiecte în articol: editorial