x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incident major la linia de producţie GlaxoSmithKline din Belgia. Un angajat a turnat un agent coroziv în cuva în care se fabrica un vaccin

Incident major la linia de producţie GlaxoSmithKline din Belgia. Un angajat a turnat un agent coroziv în cuva în care se fabrica un vaccin

16 Mar 2017   •   18:09
Incident major la linia de producţie GlaxoSmithKline din Belgia. Un angajat a turnat un agent coroziv în cuva în care se fabrica un vaccin

Un angajat al GlaxoSmithKline a vărsat un agent coroziv într-o cuvă în care se prepara un vaccin, relatează 7sur7.be care citează postul local de televiziune TV Com.

 Compania farmaceută cu sediul în Wavre, Belgia, a confirmat într-un comunicat oficial incidentul. Producătorul valon nu confirmă caracterul voluntar al incidentului.

Conform informaţiilor televiziunii locale GSK a descoperit deversări deliberate făcute de un angajat într-un rezervor în care se prepara vaccinul împotriva hepatitei A.

GSK susţine că sistemul a detectat adăugatrea agentului coroziv în rezervor iar pacienţii trebuie să stea liniştiţi că sănătatea lor nu este pusă în pericol. Cantitatea de ser din cuva cotaminată a fost distrusă.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, varianta unui atac terorist a fost eliminată, varianta accidentului fiind cea mai probabilă.

Sursa: 7sur7.be

×