x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incidentul Roswell/După 64 de ani: Generalul Ramey, "jenat" că a fost pus să mintă!

Incidentul Roswell/După 64 de ani: Generalul Ramey, "jenat" că a fost pus să mintă!

23 Iul 2011   •   13:02
Incidentul Roswell/După 64 de ani: Generalul Ramey, "jenat" că a fost pus să mintă!

Controversele legate de incidentul Roswell au o vechime de 64 de ani si par a nu se termina. Ceea ce stim cu siguranta: La 8 iulie 1947, ziarul "Roswell Daily Record" titra pe prima pagina ca o "farfurie zburatoare" a fost capturata de fortele militare din zona. Aviatia americana a dat in acea zi un comunicat prin care confirma "captura" si a dat publicitatii fotografii ale militarilor care analizau bucati din metal. Apoi, au inceput controversele. In cadrul unei conferinte de presa, sustinuta tot in aceeasi zi, la Ft. Worth, Texas, generalul Roger Ramey a retractat declaratiile facute anterior de aviatia americana, spunand ca, de fapt, resturile de metal apartineau unui balon meteorologic care se prabusise.

Speculatiile privind ceea ce s-a intamplat in realitate nu au luat sfarsit niciodata. George Filer, un ofiter de informatii in rezerva, a declarat in exclusivitate pentru Huffington Post, ca Ramey a fost fortat sa minta in legatura cu incidentul de la Roswell. Sotia lui Roger Ramey i-ar fi spus lui Filer ca generalul s-a simtit "jenat de faptul ca a trebuit sa spuna povestea cu balonul meteorologic".

"Motivul pentru care eu cred ca acolo s-a mintit este ca am vorbit cu doamna Ramey. Ea nu va recunoaste niciodata ca ar fi stiut ceva despre extraterestri, dar mi-a spus ca sotul ei s-a simtit foarte jenat ca a trebuit sa spuna povestea cu balonul meteorologic. A fost foarte suparat. De asemenea, tot ea mi-a spus ca au devenit foarte buni prieteni cu presedintele Truman si sotia acestuia. Intrebarea mea este urmatoarea: cum a reusit un general cu o singura stea sa devina un foarte bun prieten cu presedintele Statelor Unite?", declara Filer.

Ofiterul in rezerva crede cu tarie ca intr-adevar a fost vorba de o nava extraterestra si ca Pamantul este vizitat OZN-uri. De asemenea, exista persoane care stiu asta si au acces la informatii de acest gen. "Suntem vizitati in mod regulat de extraterestri - probabil de mii de ani. Tehnologia lor este mult mai avansata decat a noastra si, desi nu ne place sa recunoastem, in comparatie cu ei suntem niste primitivi", a mai spus Filer. (V.M.)

×