x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ivanka Trump indeamnă la toleranță religioasă. Care au fost reacțiile

Ivanka Trump indeamnă la toleranță religioasă. Care au fost reacțiile

22 Feb 2017   •   21:30
Ivanka Trump indeamnă la toleranță religioasă. Care au fost reacțiile

Fiica preşedintelui SUA Donald Trump, Ivanka Trump, a scris într-o postare pe reţeaua de socializare Twitter ca "SUA este o naţiune construită pe principiul toleranţei religioase", mai mulţi utilizatori spunându-i să-i transmită mesajul şi tatălui ei, scrie huffingtonpost.com. 
Ivanka Trump a mai rugat oamenii să protejeze centrele religioase. Mesajul ei a fost considerat ironic de mulţi utilizatori şi a primit numeroase critici negative. 


Preşedintele Donald Trump a interzis intrarea refugiaţilor sirieni în Statele Unite pe termen nelimitat, ca parte a unor noi măsuri de a "menţine teroriştii islamici radicali în afara SUA". El a semnat un ordin executiv amplu, care prevede şi suspendarea, timp de patru luni, pentru toate programele de imigrare.


De asemenea, prin acest ordin, cetăţenii din alte şase state, în principal musulmane, primesc interdicţie de a intra pe teritoriul american timp de trei luni.


Preşedintele american a explicat că oprirea temporară a programului de refugiaţi este necesară pentru ca agenţiile guvernamentale să aibă timp să dezvolte un sistem de control mai strict.


"Iniţiez noi măsuri de control pentru a menţine în afara Statelor Unite teroriştii islamişti radicali. Nu îi vrem aici", a spus liderul de la Casa Albă.

×