x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Marine Le Pen și-a ascuns telefonul mobil în sutien și a invitat anchetatorii să-l ia

Marine Le Pen și-a ascuns telefonul mobil în sutien și a invitat anchetatorii să-l ia

20 Mai 2016   •   09:43
Marine Le Pen și-a ascuns telefonul mobil în sutien și a invitat anchetatorii să-l ia
Sursa foto: Claude TRUONG-NGOC

Marine Le Pen, liderul partidului francez de extremdă dreapta Frontul Național, a luat măsuri drastice pentru a-i opri pe inspectorii care investigau formațiune politică într-un dosar de fraudare a fondurilor parlamentului european.


Le Pen, în vârstă de 47 de ani, și-ar fi ascuns telefonul mobil în sutien și le-a spus inspectorilor să ”vină să-l ia”, relatează presa franceyă citată de dailymail.co.uk.


Incidentul a avut loc în timpul perchezițiilor, din luna februarie, care au avut loc la sediul central al partidului din Nanterre, într-un dosar în care se investighează o potențială fraudare a fondurilor Parlamentului European.


Când inspectorii au sosit la sediul partidului, liderul partidului a început să-i filmeze iar când reprezentanții legii i-au cerut telefonul aceasta și l-a băgat în sutien după care i-a invitat să vin să-l ia, cu un ton provocator.


Niciunul dintre ofițeri nu au dat curs invitației, scrie L'Express.


Partidul Frontul Național se află sub anchetă pentru utilizarea abuzivă a 7,5 milioane de euro din fondurile UE, pentru plata celor 23 de asistenți ai lui Marine Le Pen.


Mulți dintre acești asistenți au roluri oficiale in interiorul partidului pe lângă cele de la Parlamentul European.

 

×
Subiecte în articol: marine le pen