x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie şi-a redenumit fiul, după o greşeală făcută de un artist tatuator

O femeie şi-a redenumit fiul, după o greşeală făcută de un artist tatuator

18 Mai 2018   •   15:20
O femeie şi-a redenumit fiul, după o greşeală făcută de un artist tatuator

O femeie şi-a redenumit fiul, după ce artistul tatuator care îi făcuse un tatuaj cu numele acestuia a făcut o greşeală de scriere, notează The Independent.

Johana Sandstrom şi-a dat seama că numele fiului său fusese scris greşit doar după ce a ajuns acasă. Femeia nu a stat însă pe gânduri şi a venit cu o soluţie inventivă şi nedureroasă: a schimbat numele băiatului.

Femeia îi ceruse unui artist local din Kyrkhult, Suedia, să-i inscripţioneze numele celor doi copii ai săi pe braţ, însă atunci a revenit acasă, ea a observat că pe braţ îi fusese tatuat "Kelvin" în loc de "Kevin", în pofida faptului că i se dăduse posibilitatea să vadă felul în care va arăta tatuajul înainte de a fi inscripţionat.

Johana s-a întors la salonul de tatuaje pentru a fi remediată greşeala, însă artistul i-a spus răzând că nu se mai putea face nimic, în afară de a-i da banii înapoi.

După ce a descoperit că ar fi nevoie de mai multe tratamente pentru a îndepărta tatuajul, Sandstrom şi soţul ei au optat să schimbe numele fiului lor, realizând că acesta va avea un nume unic - şi a promis totodată să verifice de "10.000 de ori" înainte să îşi făcă un tatuaj în onoarea fiicei sale Freja, al treilea copil al cuplului.AGERPRES

×