x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe GALERIE FOTO - Preşedintele Braziliei s-a mutat din palatul oficial din cauza... stafiilor

GALERIE FOTO - Preşedintele Braziliei s-a mutat din palatul oficial din cauza... stafiilor

13 Mar 2017   •   17:35
GALERIE FOTO - Preşedintele Braziliei s-a mutat din palatul oficial din cauza... stafiilor

Preşedintele Braziliei s-a mutat din reşedinţa oficială din cauza unor "unde negative" şi chiar a unor stafii care îl deranjează.

Michel Temer, în vârstă de 76 de ani, împreună cu soţia sa, o fostă regină a frumuseţii, în vârstă de 33 de ani, s-au mutat din Palatul Alvorada, Brasilia, la mai mult de 1 kilometru, în locuinţa care în mod tradiţional este ocupată de vicepreşedinte. Temer a declarat că vila modernistă este înfricoşătoare, casă care era doar pe placul fiului său, în vârstă de 7 ani.

"Am simţit ceva straniu acolo. Nu puteam să dorm noaptea. Energia emanată de casă nu era una bună. Marcela (soţia demnitarului) a simţit acelaşi lucru. Numai filul nostru alerga dintr-o cameră într-alta, îi plăcea."

Preşedintele a declarat într-un interviu pentru publicaţia Veja că el şi soţia lui chiar s-au întrebat dacă nu cumva este vorba despre o stafie.

Palatul Alvorada, care înseamnă răsărit, a fost proiectat de arhitectul Oscar Niemezer şi este dotat ci piscină, teren de fotbal, capelă, centru medical şi pajiţte. Globo spune într-un articol că soţia preşedintelui chiar a chemat un preot ca să alunge spiritele rele, dar fără niciun rezultat.


Mutarea lui Temer survine în mijlocul unui scandal politic major în care mai mulţi apropiaţi ai preşedintelui sunt acuzaţi de corupţie.

Preşedintele însuşi trebuie se luptă în instanţă într-un dosar în care este acuzat că ar fi beneficiat de donaţii ilegale în timpul alegerilor din 2014.

Sursa: Daily Mail

×