x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ultimul mesaj postat pe Instagram de actorul Robin Williams

Ultimul mesaj postat pe Instagram de actorul Robin Williams

12 Aug 2014   •   08:26
Ultimul mesaj postat pe Instagram de actorul Robin Williams

Ultimul post al actorului Robin Williams, care a fost găsit mort în această dimineaţă în locuinţa sa din California, este un mesaj de la multi ani adresat fiicei sale, Zelda Rae Williams. Mesajul a fost insotit de o fotografie în care apare celebrul actor împreuna cu fiica sa.

Actorul american Robin Williams, unul dintre cei mai străluciţi ai generaţiei sale, laureat al unui Oscar pentru "Good Will Hunting", a murit în această dimineaţă, la domiciliul său din Tiburon, California.

Poliţia din Marin County, California, a explicat, într-un comunicat, că un "subiect de sex masculin a fost declarat mort la 12.02, identificat ca Robin McLaurin Williams, 63 de ani, locuitor din Tiburon, California", iar cauza decesului suspect ar fi "sinucidere prin asfixiere".

O anchetă este "în curs de desfăşurare asupra circumstanţelor decesului", precizează comunicatul poliţiei, care adaugă că actorul a fost văzut în viaţă pentru ultima oară la domiciliul său, unde locuia cu soţia sa, duminică "în jurul orei 22.00".

Potrivit presei americane, actorul suferea de depresie.

Robin Williams, cu o carieră de mai bine de trei decenii, a devenit cunoscut pe plan internaţional mai ales pentru rolul său în "Good Morning Vietnam" de Barry Levinson în 1987. El a cucerit publicul larg din întreaga lume cu rolul său de profesor strălucit în faţa unor adolescenţi în "Cercul poeţilor dispăruţi" şi în comedii ca "Mrs Doubtfire".

×