x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Radu Tudor: Campania judiciară împotriva medicilor va lăsa urme adânci asupra pacienţilor

Radu Tudor: Campania judiciară împotriva medicilor va lăsa urme adânci asupra pacienţilor

de Antena 3    |    09 Iun 2016   •   20:50
Radu Tudor: Campania judiciară împotriva medicilor va lăsa urme adânci asupra pacienţilor
Sursa foto: Colaj foto: Antena 3

Tensiune uriaşă astăzi în spitalele din Bucureşti: Birourile unor manageri au fost răscolite de procurori. După căutări, doi şefi de spitale au ajuns la DNA: Bogdan Păltineanu, managerul Spitalului ''Bagdasar Arseni'' a fost reţinut pentru 24 de ore şi se vrea arestarea lui pentru 30 de zile. Păltineanu ar fi luat şpagă din contracte când a condus institutul ''Ana Aslan''.

Dan Nicolae Straja, managerul Institutului Oncologic ''Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu'' a fost adus şi el cu mandat la DNA. Procurorii verifică mai multe achiziţii publice încheiate de către spitale, printre care şi Institutul Fundeni, privind consumabile medicale care ar fi fost supraevaluate de zeci de ori şi care s-ar fi făcut inclusiv printr-o firmă a lui Dorin Cocoş, potrivit unor informaţii pe surse.

Subiectul a fost comentat în ediţia de joi a emisiunii ''La ordinea zilei'' de către Dana Grecu şi invitaţii săi.

Radu Tudor afirmă că această campanie judiciară împotriva medicilor va lăsa urme adânci asupra pacienţilor. Potrivit realizatorului Antena 3, prioritară ar fi trebuit să fie lupta cu politicienii corupţi sau oamenii de afaceri protejaţi de cele mai înalte sisteme de putere.

Detalii & VIDEO, pe antena3.ro

×
Subiecte în articol: spitale dna