x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tentativa de jaf din Sinești, în atenția ministrului de Interne

Tentativa de jaf din Sinești, în atenția ministrului de Interne

03 Mai 2018   •   12:37
Tentativa de jaf din Sinești, în atenția ministrului de Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat joi că s-a intensificat activitatea de patrulare în zona Sineşti, unde a avut loc o tentativă de jaf asupra unui şofer, menţionând că se ia în calcul şi posibilitatea patrulelor comune Poliţie - Jandarmerie. 

"Ştiu că se intensifică activitatea de patrulare în zonă, dar tot ieri am discutat să se ia în calcul şi posibilitatea patrulării în comun cu susţinerea colegilor de la Jandarmerie", a declarat Carmen Dan la Palatul Parlamentului. 

Ea a adăugat că şeful Poliţiei Române se află la o întâlnire cu secretarul de stat pe ordine publică, cu privire la situaţia din Sineşti. 

"Chiar acum, din câte ştiu, este într-o întâlnire cu secretarul de stat pe Ordine Publică (n.r. - şeful Poliţiei Române). Eu de ieri am dat dispoziţii să se facă verificări. Mă interesează dacă acolo este o situaţie care se întâmplă cu precădere sau sunt cazuri izolate. Mai mult decât atât, din câte ştiu, inspectorul general al Poliţiei Române a dispus verificări atât la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ialomiţa, cât şi la Poliţia din Sineşti şi celelalte aspecte care vor rezulta în urma acestor verificări vă vor fi comunicate de către inspectorul general al Poliţiei Române", a afirmat Dan. 

Întrebată dacă se ştia de această practică, ministrul de Interne a spus că a primit un link pe telefonul personal privind tentativa de tâlhărie de la Sineşti şi a luat imediat legătura cu şeful Poliţiei Române. 

"Am primit un link pe telefonul meu, am văzut despre ce este vorba şi imediat l-am redirecţionat către inspectorul general al Poliţiei Române. Ulterior i-am spus să-şi ia datele preliminare şi ieri l-am chemat la o discuţie la minister. A rămas să dispună măsuri, să facă verificările - tocmai de aceea s-a declanşat această verificare internă la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi a Poliţiei din Sineşti - şi toate cele ce vor rezulta din verificări să fie comunicate şi dacă este nevoie să gândească un plan de măsuri pe care să-l prezinte ministrului", a subliniat Carmen Dan. 

Miercuri, un bucureştean a fost la un pas de a cădea victima unor tâlhari care operează pe E 85, în apropierea localităţii Sineşti. Omul se întorcea din concediu iar hoţii i-au înţepat roata, aşteptând să tragă pe drepta pentru a-l jefui. Şoferul a anunţat însă poliţia şi a reuşit să oprească într-o benzinărie. Ulterior a relatat păţania pe Facebook, iar postarea a fost preluată de celebrul poliţist Marian Godină şi a devenit virală.

×
Subiecte în articol: jaf la sintesti tentativa de jaf