x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier în Ialomița! Un autotren a intrat frontal într-un stâlp de înaltă tensiune

Accident rutier în Ialomița! Un autotren a intrat frontal într-un stâlp de înaltă tensiune

29 Sep 2017   •   18:50
Accident rutier în Ialomița! Un autotren a intrat frontal într-un stâlp de înaltă tensiune

Un accident rutier s-a produs vineri după-amiază la ieşirea din comuna ialomiţeană Ciocârlia, în urma impactului violent al unui autotren cu un stâlp de înaltă tensiune din afara părţii carosabile, un bărbat în vârstă de 37 de ani a suferit vătămări corporale şi a fost transportat cu un elicopter la un spital din Capitală.

Rezervorul autotrenului prezenta scurgeri de combustibil, existând pericolul de explozie.

"În ajutorul victimei au intervenit pompierii Detaşamentului Urziceni cu două autospeciale dotate cu apă, spumă şi tehnică pentru descarcerare, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dar şi un echipaj SMURD cu o aeronavă', a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea.

Potrivit sursei citate, echipajele de la faţa locului au acţionat pentru acordarea primului ajutor bărbatului, iar pompierii au procedat la decuplarea surselor de curent electric ale vehiculului, precum şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor în zonă, întrucât rezervorul autotrenului prezenta scurgeri de combustibil, iar bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat către un spital din Capitală. AGERPRES

×