x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier pe DN1! Două autoturisme s-au ciocnit, iar două persoane au murit

Accident rutier pe DN1! Două autoturisme s-au ciocnit, iar două persoane au murit

27 Mai 2018   •   18:16
Accident rutier pe DN1! Două autoturisme s-au ciocnit, iar două persoane au murit

UPDATE Două persoane au murit într-un accident rutier ce a avut loc duminică, pe DN1, informează un comunicat al Infotrafic transmis AGERPRES.

"Pe DN1 Codlea - Vlădeni, la kilometrul 186, judeţul Braşov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Cauza producerii a fost pătrunderea pe contrasens. În urma evenimentului două persoane au decedat iar alte trei fost rănite grav. Circulaţia rutieră este oprită", arată sursa citată.

În zona producerii accidentului s-au format coloane de autovehicule pe mai mulţi kilometri, arată Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jurul orei 18,00, din cauza aglomeraţiei, traficul rutier pe sensul de coborâre al DN1 Braşov - Ploieşti se desfăşoară îngreunat între staţiunile montane Predeal - Buşteni şi Sinaia şi zona localităţii prahovene Comarnic.

Două autoturisme s-au ciocnit, duminică, pe DN1, în judeţul Braşov, în urma incidentului patru persoane fiind rănite grav şi una uşor, informează un comunicat al Infotrafic.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Codlea - Vlădeni, la kilometrul 186, judeţul Braşov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Cauza producerii a fost pătrunderea pe contrasens. În urma evenimentului patru persoane au fost rănite grav şi una uşor. Circulaţia rutieră este oprită", arată sursa citată.

  Infotrafic estimează reluarea circulaţiei în jurul orei 18,15. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Accident rutier pe DN1