x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Calea Victoriei, la pas

Calea Victoriei, la pas

04 Iun 2018   •   09:20
Calea Victoriei, la pas

Arlechini cu baloane de săpun, clovni, magicieni, mimi, mascote celebre, animatori pe picioroange, caricaturişti, trupe de dans şi muzicieni stradali s-au aflat în acest sfârşit de săptămână, în centrul Capitalei, pentru a se întâlni cu copiii – şi nu numai - la cea de-a patra ediţie a evenimentului „La pas pe CaleaVictoriei”.

La evenimentul stradal desfăşurat pe traseul dintre Strada George Enescu şi Piaţa Victoriei, au participat, de asemenea, şi mai multe grupuri de copii - Fabrica de Folclor, Bravissimo, Alina Sorescu şi Piticii lu’ Soreasca, Allegretto, TheMob, KidsSquad - care au dansat şi au cântat la diverse instrumente.

Tot aici au fost organizate şi ateliere de creaţie pentru copii - atelierul de puzzle, atelierul modelaj în plastelină, atelierul de decorare planşe cu praf de marmură, picturi pe faţă, atelierul de tobe, atelierul muzical, dar şi spectacole de teatru pentru cei mici, precum şi un spectacol de comedie dedicat celor mari, oferit de trupa de improvizaţie „Improvisneyland”. Amatorii de suveniruri au găsit şi tonete cu produse handmade, accesorii şi bijuterii, accesorii cu motive populare şi mici decoraţiuni.

×