x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi bărbați, salvați de la îngheț după ce un prieten i-a abandonat în plin câmp, uzi și dezorientați

Doi bărbați, salvați de la îngheț după ce un prieten i-a abandonat în plin câmp, uzi și dezorientați

31 Dec 2021   •   09:13
Doi bărbați, salvați de la îngheț după ce un prieten i-a abandonat în plin câmp, uzi și dezorientați
Sursa foto: Captura Video

Doi bărbați împotmoliți cu căruța într-o zonă mlăștinoasă de lângă un iaz din județul Botoșani au fost abandonați în plin câmp, uzi și dezorientați. Au fost găsiți după 2 ore și salvați de îngheț de către pompieri.

Doi bărbați de 27 și 57 ani, din localitatea Vicoleni, comuna Ungureni, au mers, joi seară, cu un prieten, spre Gorbănești cu o căruță și au rămas împotmoliți într-o zonă mlăștinoasă din apropierea iazului Gulioaia, comuna Dângeni.

Proprietarul căruței și-a luat caii și a plecat, lăsându-i pe cei doi și căruța pe câmp.

Uzi și dezorientați, aceștia au sunat după ajutor. Alarma s-a dat puțin după ora 1.00.

La fața locului au ajuns două echipaje din cadrul Detașamentelor de Pompieri Botoșani și Dorohoi, cu două UTV-uri, un echipaj SMURD de la Garda de Intervenție Săveni și unul aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. La aproape două ore de la primul apel, cei doi bărbați au fost găsiți într-o zonă greu accesibilă, de către echipajul din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani.

Erau conștienți, dar se plângeau că le este foarte frig. Aceștia au fost aduși la ambulanțe cu șenilata, fiind ulterior transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

(sursa: Mediafax)

×