x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Fostul primar al municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, implicat într-un accident rutier

Fostul primar al municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, implicat într-un accident rutier

30 Oct 2019   •   15:24
Fostul primar al municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, implicat într-un accident rutier

Fostul primar al municipiului Piteşti Tudor Pendiuc a fost implicat într-un eveniment rutier produs miercuri, pe DN 73, în localitatea argeşeană Mărăcineni, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat că un echipaj cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă au intervenit la locul unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Din primele informaţii, coliziunea s-a soldat cu o singură victimă, conştientă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a informat ulterior că evenimentul rutier a fost înregistrat ca fiind fără victime.

"Un bărbat de 65 de ani din Piteşti, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Budeasa către Câmpulung, nu a respectat semnificaţia indicatorului cedează trecerea, a pătruns în intersecţie pe DN73 şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 36 de ani din Piteşti, care circula pe DN 73, din directia Câmpulung către Piteşti. În urma evenimentului nu au existat victime", precizează IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, şoferul de 65 de ani a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 60 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, în accident a fost implicat şi fostul primar Tudor Pendiuc, în vârstă de 65 de ani.

Tudor Pendiuc a fost primar al municipiului Piteşti timp de 24 de ani, între 1992 şi 2016. AGERPRES

×
Subiecte în articol: tudor pendiuc