x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident la un centru de vaccinare din Iași. Un tânăr a amețit și a căzut de la etaj după imunizare

Incident la un centru de vaccinare din Iași. Un tânăr a amețit și a căzut de la etaj după imunizare

05 Noi 2021   •   10:28
Incident la un centru de vaccinare din Iași. Un tânăr a amețit și a căzut de la etaj după imunizare

Un tânăr a amețit și a căzut de la etajul 1 al unui centru de vaccinare din Iași. Acesta se afla în perioada de supraveghere după imunizare.Victima a fost transportată la spital.

Tânărul se afla la marginea unei balustrade și a amețit chiar în momentul în care s-a aplecat peste balustradă. El a fost transportat la spital, având mai multe contuzii.

„Echipa terapiei intensive SMURD Iași a intervenit într-un centru de vaccinare unde un tânăr, 23 de ani, aflat în perioada de supraveghere post vaccinare a dezvoltat o stare lipotimică și, dorind să iasă din clădire, a căzut de la etajul 1. A fost preluat, conștient, cu mai multe contuzii, fără fracturi, fără sângerare”, a explicat Diana Cimpoeșu, șeful UPU Iași.

Medicii au stabilit că victima are contuzii toracice și hepatice. Tânărul a rămas internat însă situația lui nu este gravă.

„Un prognostic favorbil și fără riscul unei reacții alergice post vaccinare. El a declarat că nu mâncase, se întâmplă frecvent ca după o înțepătură... o persoană să dezvolte o stare lipotimică”, a adăugat medicul ieșean.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: amețit după vaccin