x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Întâmplări terifiante de Halloween în România! Mai mulţi tineri şi-au pierdut viaţa carbonizaţi în urma unor... accidente

Întâmplări terifiante de Halloween în România! Mai mulţi tineri şi-au pierdut viaţa carbonizaţi în urma unor... accidente

02 Noi 2017   •   15:04
Întâmplări terifiante de Halloween în România! Mai mulţi  tineri şi-au pierdut viaţa carbonizaţi în urma unor... accidente

Seria coincidențelor fatale de Halloween a continuat și în acest an. Cinci tineri au murit carbonizați într-un groaznic accident după petrecerea de Halloween.

Dacă anul trecut, 64 de tineri și-au pierdut viața, în noaptea de 30 spre 31 octombrie, cu o zi înainte de Halloween, în teribilul incendiu din clubul Colectiv din București, anul acesta alți cinci tineri au murit într-un groaznic accident.

Cei cinci se întorceau de la petrecerea de Halloween, iar la un moment dat, pe o șosea din județul Suceava, mașina în care se aflau a lovit alte două mașini și a luat foc. Toți cei cinci au murit carbonizați între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Un alt accident care se putea transforma într-o nenorocire de proporții a fost evitată în ultimul moment la Breaza. Un tren încărcat cu 2.000 tone de azot a luat foc în mers, iar dacă ar fi explodat, ar fi distrus totul pe o rază de aproape un kilometru.

Peste 800 de oameni au fost evacuați, iar incendiul a fost lichidat la timp de pompieri.

Tragedii de Halloween în lume

146 de oameni au murit, în noaptea de Halloween, într-un incendiu izbucnit într-un club din Franța, în anul 1970.

Clubul Cinq-Sept (Club 5-7), situat aproape de Saint-Laurent-du-Pont, era o clădire tip bloc, fără ferestre, cu un acoperiș din fier, iar intrarea se făcea printr-un turnichet. În noaptea de Halloween (o zi de sâmbătă), un grup de rock parizian, numit Storm, a urcat pe scenă. În jurul orei 01:45, cineva aruncat un chibrit aprins din greșeală. Acesta a aprins o tapițerie de scaun, iar de aici s-a răspândit rapid la decor. 30 de persoane au ieșit înainte ca incendiul să ia proporții. Nu a fost dat nici telefon pentru a cere ajutor;în momentul pompieri a ajuns, era mult prea târziu.

142 de persoane (cea mai mare parte cu varste intre 17 si 30) au murit la locul faptei, iar 4 au murit mai târziu în timpul tratamentului. Membrii grupului de rock Storm au murit acolo precum și doi manageri ai clubului.

×