x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Gorj. Un microbuz a intrat într-un copac. Cinci persoane au fost rănite

Accident grav în Gorj. Un microbuz a intrat într-un copac. Cinci persoane au fost rănite

de Vali Deaconescu    |    08 Mai 2024   •   12:30
Accident grav în Gorj. Un microbuz a intrat într-un copac. Cinci persoane au fost rănite
Sursa foto: ISU Gorj

Accident grav în localitatea Drăgoieni din județul Gorj. Un microbuz a părăsit partea carosabilă și a lovit un copac, soldându-se cu cinci persoane rănite. Incidentul a avut loc în această dimineață, iar echipajele de intervenție au fost alertate imediat.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj, la fața locului s-au deplasat prompt două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială pentru transportul victimelor multiple, alături de două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

Din cele șase persoane aflate în microbuz, una a rămas încarcerată, în timp ce alte patru au suferit diverse leziuni. Echipajele de intervenție au acționat rapid pentru extragerea persoanei încarcerate și acordarea primului ajutor celorlalte patru victime.

„În acest moment intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs în localitatea componentă Dragoieni în care a fost implicat un microbuz care a părăsit partea carosabilă și a lovit un copac.
La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Gorj, precum și 2 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj, echipajele de intervenție constatând ca din 6 ocupanți ai autovehiculului, unul a rămas încarcerat, iar alti 4 au suferit multiple leziuni.
S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a persoanei incarcerate, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat pentru celelalte 4.
Interventia este în dinamică!
Din informațiile pe care le am în acest moment victimele sunt 2 persoane de sex feminin și 3 persoane de sex masculin, toate conștiente și cooperante”, a anunțat ISU Gorj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, printre victime se numără două femei și trei bărbați, toți fiind conștienți și cooperanți în timpul intervenției.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Drăgoieni gorj accident