x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mamaia - Amendă record pentru o un local din Satul de Vacanță. Inspectorii au găsit în mici, cuiburi de muște

Mamaia - Amendă record pentru o un local din Satul de Vacanță. Inspectorii au găsit în mici, cuiburi de muște

26 Iun 2017   •   18:22
Mamaia - Amendă record pentru o un local din Satul de Vacanță. Inspectorii au găsit în mici, cuiburi de muște

Patronul restaurantului 'Cuptorul cu plăcinte' din Satul de Vacanță a primit, astăzi, o amendă de 92.000 de lei plus suspendarea activității pe o perioadă cuprinsă între 6 și 12 luni pentru focarul de infecție descoperit de comisarii de la Protecția Consumatorilor.

"Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța a efectuat o acțiune de control la SC PELEHRA SRL - Cuptorul cu Plăcinte din Satul de Vacanță, în data de 23 iunie 2017. Documentul de control nu s-a putut încheia la data de 23 iunie și s-a înmânat o invitație pentru administratorul societății de a se prezenta la data de 26 iunie la sediul CJPC Constanța. Astăzi, s-a încheiat documentul de control, iar administratorul a refuzat să îl semneze și să-l primească. Prin documentul încheiat, s-a aplicat o amendă contravențională în valoare de 92.000 de lei și s-a propus măsura complementară de închidere temporară a unității", se arată într-un comunicat al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor.

Sursa: reporterntv.ro

×