x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Podul de la Mărăcineni, închis timp de 130 de zile pentru reparaţii

Podul de la Mărăcineni, închis timp de 130 de zile pentru reparaţii

19 Apr 2018   •   13:31
Podul de la Mărăcineni, închis timp de 130 de zile pentru reparaţii

Autorităţile judeţului Buzău au decis, joi, ca podul de la Mărăcineni să fie închis începând de duminică noapte, timp de 130 de zile, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii, costurile acestora fiind estimate la 5 milioane de lei. 

Hotărârea a fost luată în cadrul unei şedinţe comune desfăşurate la Prefectură, cu reprezentanţii Poliţiei, constructorului, Primăriei Buzău şi ai primăriilor comunelor învecinate, după ce iniţial se stabilise închiderea podului metalic de la Mărăcineni începând cu ziua în curs. 

"Astăzi am avut o discuţie, o şedinţă de lucru cu constructorul, cu dirigintele de şantier, cu Primăria Buzău şi cu Primăria Mărăcineni, cu Consiliul Judeţean şi cu Drumuri Naţionale, dar şi cu Poliţia. S-a stabilit ce lucrări premergătoare sunt necesare, iar acestea vor fi realizate până duminică la ora 24,00, după care se va închide podul", a declarat prefectul judeţului Buzău, Carmen Ichim. 

Potrivit acesteia, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maxim autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepţia vehiculelor destinate exclusiv transportului de persoane, este restricţionată în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, după cum urmează: vineri între orele 10,00 - 22,00; sâmbătă între orele 8,00 - 18,00; duminică între orele 12,00 - 22,00. AGERPRES

×
Subiecte în articol: podul de la maracinei