x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii sunt pregătite pentru schimbarea care le așteaptă chiar după colț

4 zodii sunt pregătite pentru schimbarea care le așteaptă chiar după colț

de Moira Dună    |    19 Sep 2024   •   21:15
4 zodii sunt pregătite pentru schimbarea care le așteaptă chiar după colț
Sursa foto: Unsplash.com

Patru semne zodiacale sunt pregătite pentru schimbarea care le așteaptă chiar după colț.

Gemeni
Va trebui să renunți la angajamente mai mici care îți ocupă timp și energie. Poate că este timpul să ștergi aplicațiile de întâlniri și să oferi celei mai recente relații tale o șansă corectă de a înflori. Ar fi bine să depui eforturi pentru a face ca promovarea sau schimbarea carierei să devină realitate. Așteaptă acea reîmprospătare trimestrială a garderobei pentru a-ți finanța călătoria.

Oricare ar fi, vei avea controlul total asupra acestei decizii iar prioritățile tale vor fi atât de clare pentru tine, încât alegerea va fi simplă. Nu trebuie să renunți la nimic, ci doar că ai mai puține griji, lăsând în fața ta doar lucrurile de care ești cel mai interesat. Fă-ți timp pentru a savura viața pe care ai organizat-o. A fost nevoie de căutare, învățare și experimentare pentru a căuta lucrurile care îți aduc bucurie și scop.

Rac
Ești pe cale să aduci o schimbare completă în rutina ta. Obiceiurile au fost toate legate de comoditate, pur și simplu de a trece peste ziua ta plină de la un angajament la altul, dar un lucru crucial pare să lipsească: timp pentru tine. Te vei întoarce la planșa de desen și vei descoperi momentele din viața ta de zi cu zi pe care le poți combna cu lucrurile care te fac să zâmbești și să te simți viu. S-ar putea să te culci puțin mai devreme, astfel încât să te poți trezi devrem.

Oricare ar fi aceste piese mici pe care trebuie să începi să le încadrezi în viața ta, când îți vor găsi locul, imaginea de ansamblu va începe să arate ca un mozaic care reflectă mai bine cine ești și ce vrei. 

Săgetător
Este momentul să iei o pauză. Absorbi o cantitate enormă de stimuli în fiecare zi și gândurile tale ar putea scrie o cantitate neplăcută de cuvinte pe minut. Este important, în toată agitația, să-ți acorzi un moment pentru a procesa totul. Să te îndepărtezi de muncă, de prieteni și familie, de partenerul tău pentru a te concentra doar pe tine. Ai tendința să treci de la o extremă la cealaltă, de la extroversiune nealterată la introversie monahală. În loc să lupți cu acest instinct, învață să-l îmbrățișezi. Echilibrul pentru tine nu se referă la cât de mult poți menține calea de mijloc, ci cât de stabil este impulsul tău înainte și înapoi. Nu vrei să rămâi blocat prea mult timp. Urmează propriul ritm intern.

Când ești cel mai acti pe lume, culege hrană pentru imaginația ta, satisfăcând acel apetit pentru cunoaștere. Odată ce începi să recunoști acest tipar, vei îmbrățișa momentele de liniște, în loc să te temi de ele.

Capricorn
Viața ta este pe cale să se schimbe pentru că vei exterioriza gândurile și sentimentele care au apărut în interiorul tău. Indiferent de ceea ce ți-a fost teamă să afirmi, să ceri lumii, să te plângi, se va articula în cele din urmă. Fie că este o dorință, o identitate sau o oportunitate pe care vrei să o urmărești, a fost marinată în interiorul tău destul de mult timp. Ai câștigat tot ce ai putut prin vizualizare și ruminare, și este timpul să vorbești. Pentru ca sinele pe care l-ai cultivat, udat și tăiat să fie arătat lumii. Ești suficient de puternic acum pentru a gestiona reacția tuturor la vești, bune sau rele.

Încrederea ta vine din interior și ești mulțumit de rezultatele pe care le-ai obținut până acum. Dacă vorbești, vei putea să renunți în sfârșit la teama de a nu lăsa niciodată această parte din tine să se realizeze. Orice eșec pe termen scurt va fi doar o invitație de a înainta spre succes, potrivit collective.world.

×
Subiecte în articol: zodii schimbare