x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un automarfar cu produse alimentare a luat foc într-o parcare, pe Autostrada A1

Un automarfar cu produse alimentare a luat foc într-o parcare, pe Autostrada A1

05 Dec 2017   •   10:46
Un automarfar cu produse alimentare a luat foc într-o parcare, pe Autostrada A1

Un automarfar încărcat cu produse alimentare, aflat într-o parcare de pe Autostrada A1, a ars, în noaptea de luni spre marţi, în apropiere de municipiul Arad, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad. 

Potrivit sursei citate, Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit la locul incendiului în jurul orei 5.20, cu două autospeciale de stingere şi nouă subofiţeri. 

"În momentul sosirii celor două echipaje de intervenţie, incendiul se manifesta la capul tractor generalizat, violent şi propagat la o parte a remorcii. După aproximativ 30 de minute, pompierii militari au reuşit limitarea incendiului, reuşind să oprească propagarea flăcărilor la întreaga încărcătură", a declarat, pentru AGERPRES, maior George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad. 

Acesta a mai precizat că, din declaraţiile şoferului, oprise automarfarul încărcat cu produse alimentare într-o parcare de pe Autostrada A1 pentru odihnă şi a pus în funcţiune încălzirea electrică din cabina capului de tractor. La un moment dat însă, a simţit că nu mai poate respira, cabina fiind inundată de fum. A ieşit din cabină şi a sunat la 112. 

"În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că incendiul a pornit din cabină, cauza probabilă a acestuia fiind o defecţiune a instalaţiei de încălzire", a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Arad. 

×