x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adio, dar rămân cu tine! Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, divorţează după o căsnicie de 33 de ani

Adio, dar rămân cu tine! Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, divorţează după o căsnicie de 33 de ani

de Cristinel C. Popa    |    24 Feb 2014   •   22:06
Adio, dar rămân cu tine! Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, divorţează după o căsnicie de 33 de ani

Se despart, dar vor rămâne în bune relaţii. Primarul Gheorghe Nichita a anunţat cu câteva zile în urmă despărţirea de soţia sa, Florentina, femeia care i-a fost aproape mai bine de trei decenii. El a spus că-i va fi în continuare alături, chiar dacă vor locui separat, celei pe care a numit-o marea sa iubire.  Edilul şef al Iaşiului nu a explicat de ce divorţează, însă spune că hotărârea a fost luată după ce s-a consultat atât cu soţia, cât şi cu cele două fiice. Pe lângă calea clasică, aceea a deciziei unei instanţe judecătoreşti, Nichita are şi varianta de a se despărţi prin simpla prezentareîn faţa notarului, care ar putea fi chiar fiica sa. În urma divorţului, va avea loc şi un partaj. Averea oficiala a soţilor Nichita constă în mai multe terenuri şi locuinţe, tablouri, bani în mai multe conturi şi bijuterii, bunuri a căror valoare ajunge la două milioane de lei, care se vor împărţi între foştii soţi. Însă există deja o înţelegere în acest sens între cei doi.

De-a lungul timpului, în presa ieşeana au apărut detalii cu privire la presupuse relaţii extraconjugale ale edilului-şef. În ciuda acestui fapt, soţia sa, profesoară la  Colegiul Agricol din Iaşi, nu a făcut nicio remarcă. De aceea, se presupune că aceste derapaje ale relaţiei de cuplu au răbufnit acum.
De asemenea, se avansează şi ideea existenţei unui cumul de probleme ce a ieşit acum la iveală sau, spun psihologii, e posibil să fie la mijloc şi o simplă criză a vârstei de mijloc a soţului, dat fiind faptul că Gheorghe Nichita a împlinit 57 de ani în septembrie 2013, ori pur şi simplu s-a produs o răcire accentuată a sentimentelor între cei doi.

După cum a povestit primarul Gheorghe Nichita presei ieşene, el şi-a cunoscut soţia în Iaşi. Tânara şi frumoasa Florentina se afla în tramvai când chipeşul Gheorghe a zărit-o şi a alergat după vagon până la prima staţie. Dragostea a fost mare, cei doi s-au căsătorit la  scurt timp, iar căsnicia, în urma căreia au rezultat cele două fete, Ioana şi Ilinca, a rezistat până acum. Alte voci spun însă ca divorţul n-ar fi intervenit  dacă procurorii DNA nu şi-ar fi băgat nasul în proiectele Iaşiului. Conform informaţiilor venite pe surse, separarea este una de faţadă, despărţirea având ca unic scop doar punerea la adăpost a unei părţi din impresionanta avere a cărei valoare neoficială depăşeşte 20 de milioane de euro.


×
Subiecte în articol: gheorghe nichita