x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 1 prezinta - Cele mai tari petreceri de la mare

Antena 1 prezinta - Cele mai tari petreceri de la mare

15 Iul 2006   •   00:00

Din aceasta seara, pe parcursul intregii veri, de la ora 23:00, Antena 1 ofera telespectatorilor sai ocazia de a participa de oriunde ar fi la cele mai tari petreceri de pe Litoral prin intermediul emisiunii tip reality tv "Euforia Midnight Sun Tour".

Gazduita de indragita DJ Wanda, emisiunea va aduce in casele tuturor romanilor cu spirit tanar o petrecere continua, o lume plina de femei frumoase si barbati adevarati, fantezii implinite, muzica buna, masini de lux si dans. DJ Wanda va fi prezenta si la postul Euforia Lifestyle TV, vinerea, de la ora 22:30.
Ea va avea drept invitate trei femei tinere, frumoase, independente si puse pe distractie, alaturi de care va colinda cele mai in voga cluburi si discoteci de pe Litoral, va discuta cu DJ-ii locului, dar si cu cei mai interesanti si amuzanti petrecareti.
Fiecare editie va mai cuprinde intamplari inedite, concursuri in cluburi, iar invitatele emisiunii vor discuta despre cele mai eficiente tehnici de agatat, despre cum sa te imbraci pentru o seara in discoteca, intretinere corporala si trucurile cele mai bune pentru ca o femeie sa-si puna in valoare senzualitatea.

×
Subiecte în articol: observator