x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antonie Solomon, suspendat din funcţia de primar al Craiovei

Antonie Solomon, suspendat din funcţia de primar al Craiovei

10 Mar 2010   •   00:00
Antonie Solomon, suspendat din funcţia de primar al Craiovei
Sursa foto: Stefan Birlodeanu/Gazeta Sporturilor

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, arestat preventiv pentru luare de mită în formă continuată, uz de fals şi fals intelectual, a fost suspendat din funcţie, în această dimineaţă, după ce prefectul judeţului Dolj, Eugen Georgescu, a semnat ordinul în acest sens.



Directorul Direcţiei Juridice din cadrul Prefecturii Dolj, Eugen Marinescu, a declarat, pentru Mediafax, că ordinul de constatare a suspendării din funcţie a primarului Solomon a fost semnat atât de el, cât şi de prefectul Eugen Georgescu şi de subprefectul Cristian Şovăilă.

După emiterea ordinului de constatare a suspendării din funcţie a primarului Solomon, Prefectura va transmite o adresă atât la Primărie, cât şi la Poliţia Judeţeană Argeş, unde edilul se află în arest.

Cât timp va fi în arest Antonie Solomon, primăria va fi condusă de un primar interimar. Acesta va fi ales, cel mai probabil astăzi, dintre cei doi viceprimari democrat-liberali.

Antonie Solomon a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pe 3 martie, fiind acuzat de luare de mită, fals şi uz de fals. A încercat să obţină anularea mandatului de arestare, însă Curtea de Apel Piteşti nu i-a dat câştig de cauză. Primarul este, astfel, cercetat în stare de arest.

×
Subiecte în articol: observator