x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boc n-a dat ochii cu Galaxia iubirii!

Boc n-a dat ochii cu Galaxia iubirii!

17 Mar 2010   •   00:00
Boc n-a dat ochii cu Galaxia iubirii!

E prea despuiată dom'le! Cum să stea o femeie aşa, fără pic de ruşine, în faţa Guvernului? Şi lăbărţată pe 10 metri de perete... Şi, n-are cumva şi silicoane? Ha, operă de artă? Fugi dom'le d-aici, asta-i pornografie curată!

Oamenii "de bine", organizatori ai briefing-ului de după şedinţa guvernului de la Iaşi, au avut o mare dilemă în momentul în care au realizat că la locul desfăşurării evenimentului,  aula Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, tronează ditamai exemplificarea antropometriei feminine, chiar cu detalii. Aşa că au aplicat logica struţului, ş-au acoperit-o!

Acum, nu este foarte clar, nici pentru oamenii de ştiinţă, dacă struţii comit gestul ascunderii capului în nisip din motive de obedienţă, pentru a-şi asigura spatele de evenimente neprevăzute, ce ţin de gusturile, opiniile sau starea de spirit a conducătorilor.

Ce începe rău, se termină şi mai rău! Atunci când a funcţionat curiozitatea înalţilor oaspeţi, ai căror ochi doreau să vadă probabil şi altceva decât cifrele crizei economice, n-a mai funcţionat motoraşul dispozitivului care ar fi coborât ţolul de pe pictură.

Fără răutate, la o adică, gestul organizatorilor ar putea fi interpretat şi în sens invers, adică pictura să fi fost protejată de eventuala confruntare directă cu Executivul... Mesajul ei, de iubire, învingătoare perpetuă a morţii, în armonia cosmosului, o situează pe cu totul alte planuri decât cele ale deciziilor guvernamentale, atât de haotice!

Nu putem decât să ne rugăm, nu care cumva să-l pască pe David al lui Michelangelo o întâlnire cu doamna Udrea, că sigur, ai noştri ca brazii... îl lasă fără!

×
Subiecte în articol: observator