x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boureanu şi Pelinel vând poze cu Băsescu

Boureanu şi Pelinel vând poze cu Băsescu

22 Aug 2010   •   00:00
Boureanu şi Pelinel vând poze cu Băsescu

Deputatul PDL Cristian Boureanu şi soţia acestuia, Valentina Pelinel, au adus o fotografie cu autograful preşedintelui Traian Băsescu la o licitaţie în scop caritabil desfăşurată în Statele Unite ale Americii.

Evenimentul a avut loc în Montgomery Place din Rhinebeck - New York, fondurile adunate din licitaţie urmând să meargă către proiectul "Fiecare Copil în Scoală" din România.

"Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au adus o fotografie cu autograful domnului Traian Băsescu, Preşedintele României, fotografie semnată în mod special pentru acest eveniment. Fotografia a fost vândută împreună cu alte fotografii cu autograf de la cinci preşedinţi americani, Rolling Stones, Michael Jackson, Frank Sinatra, Bono de la U2 şi mulţi alţii.....".

Marcel Pavel şi Crina Zancu, prim soprană a Operei Naţionale din Bucureşti, au cântat live în faţa invitaţilor acestui eveniment caritabil, iar Norman Manea, scriitor român, a vorbit despre literatura contemporană românească şi a fost prezentat de către Corina Şuteu, Director al Institutului Cultural Român din New York.

×
Subiecte în articol: observator