x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinci maşini implicate într-un accident la ieşirea din Târgu-Jiu. Patru persoane, transportate la spital

Cinci maşini implicate într-un accident la ieşirea din Târgu-Jiu. Patru persoane, transportate la spital

de Agerpres    |    20 Sep 2014   •   11:53
Cinci maşini implicate într-un accident la ieşirea din Târgu-Jiu. Patru persoane, transportate la spital

Un accident soldat cu patru victime s-a petrecut, sâmbătă, în localitatea Drăgoieni, la ieşirea din municipiul Târgu-Jiu, fiind implicate cinci maşini, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Cătălin Buşe.

Potrivit acestuia, un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani, ce mergea pe DN 67 în sensul Târgu-Jiu - Râmnicu-Vâlcea, a virat la stânga fără a se asigura, iar un alt autovehicul care circula din sens opus, pentru a evita contactul cu acesta, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un al treilea autoturism.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani pe DN 67, localitatea Drăgoieni, din direcţia de deplasare Târgu-Jiu - Râmnicu Vâlcea, a efectuat manevra de schimbare a direcţiei prin viraj la stânga fără să se asigure, moment în care din sens opus circula un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani şi, pentru a evita contactul cu acesta, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, pe acelaşi sens deplasându-se încă alte două autovehicule care au intrat în coliziune cu cel de-al treilea autoturism. În urma impactului au rezultat patru victime ce au fost transportate la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale", a spus Cătălin Buşe.

El a menţionat că toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Traficul pe ambele sensuri se desfăşoară în condiţii normale.

×
Subiecte în articol: accident targu jiu accident rutier