x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Deva - Masini de lux, incendiate intentionat

Deva - Masini de lux, incendiate intentionat

de Monalise Hihn    |    15 Ian 2007   •   00:00

Doua masini de lux, care apartin omului de afaceri hunedorean Ciprian Blaj din Deva, au fost incendiate in noaptea de sambata spre duminica. Cele doua masini incendiate, un Mercedes C220, cumparat in acest an si un Volkswagen Passat din 2006 care era scos la vanzare au fost distruse in proportie de peste 80 la suta.

Purtatorul de cuvant al ISU "Iancu de Hunedoara", colonelul Neculai Dorobat, a declarat ca incendiul a fost provocat intentionat. Politia a demarat o ancheta.

Actionar si administrator in cinci firme, Blaj a declarat presei ca a primit mai multe telefoane de amenintare, dar nu a dorit sa faca public numele persoanelor care l-ar fi sunat.

Ciprian Blaj este fiul fostului director al Directiei de Finante Publice Hunedoara din perioada 1997-2000, Gheorghe Blaj.

Omul de afaceri a declarat: "Am furnizat Politiei toate datele si am lansat un cerc de suspecti. Nu sunt prea optimist in ceea ce priveste cursul anchetei, deoarece se ocupa Politia Deva de caz si se stie ca unii politisti de acolo au fost implicati in mari scandaluri cu lumea interlopa". Blaj se referea la fostul sef al politiei devene, Ioan David, si la cativa subordonati ai acestuia, care au fost arestati sub acuzatiile de aderare la un grup de criminalitate organizata si favorizarea infractorului in dosarul "Spuma si Bibanu". "NOROCOS". Autoturismele erau cumparate in leasing, motiv pentru care aveau asigurare

×
Subiecte în articol: observator