x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EBA explică gafa din Parlamentul European. "Nu a fost greșeala mea, nu aveam de unde să știu ce subiect se dezbătea"

EBA explică gafa din Parlamentul European. "Nu a fost greșeala mea, nu aveam de unde să știu ce subiect se dezbătea"

18 Apr 2013   •   17:32
EBA explică gafa din Parlamentul European. "Nu a fost greșeala mea, nu aveam de unde să știu ce subiect se dezbătea"

Elena Băsescu a postat un mesaj pe Twitter în care explică de ce a citit alt discurs în cadrul unei dezbateri privind planurile multianuale de gestionare a pescuitului. "Nu a fost greșeala mea, a fost greșeala staff-ului tehnic de la prezidiul plenarei. Eu mă înscrisesem pentru dezbaterea privind "Strategia Uniunii Europene pentru regiunea arctică" și mi s-a oferit cuvântul fără să-l cer la dezbaterea privind "Blocajul instituțional în ceea ce privește planurile multianuale de gestionare a pescuitului". Tabela electronică ce anunța titlurile dezbaterilor nu funcționa în acel moment. Abia mă întorsesem în plen și nu aveam de unde să știu ce subiect se dezbătea", spune EBA.

Elena Băsescu a uimit din nou Parlamentul European, "îngheţând" audienţa. În cadrul dezbaterii "Impas instituțional privind planurile multianuale de gestionare a pescuitului", mezina preşedintelui României a citit un discurs despre... Arctica. Ţinând în mână o foaie albă şi mototolită, EBA informează că "Arctica este o zonă de o importanţă strategică tot mai mare", turuia Elena, sub ochii miraţi ai colegilor săi europarlamentari, care se aşteptau să audă ceva inteligent despre pescuit. Citeşte în continuare...

×
Subiecte în articol: elena basescu eba parlament european gafa