x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Gheorghe este primul “Star salvator” de la Antena Stars

Elena Gheorghe este primul “Star salvator” de la Antena Stars

03 Apr 2015   •   21:42
Elena Gheorghe este primul “Star salvator” de la Antena Stars

Duminică, 5 aprilie, de la 20:00, la Antena Stars, în prima ediție a emisiunii prezentate de Oana Roman

Elena Gheorghe este prima vedetă care devine “Star salvator” la Antena Stars, emisiune prezentată de Oana Roman. Telespectatorii o vor putea vedea pe artistă duminică, 5 aprilie, chiar de Florii, când va fi difuzată prima ediție a emisiunii “Star salvator”. “A fost o experiență incredibilă. Am reușit să înțeleg cât de importantă este dragostea, indiferent de situația financiară în care te afli. M-am convins că bogăția constă în iubire și înțelegere și nu în bani”, a mărturisit emoționată Elena.

Elena va fi “Star salvator” pentru familia Ioniță, din Târgoviște. Mama nu lucrează, iar tatăl reușește cu greu să adune zilnic banii necesari pentru a pune o pâine pe masă celor doi băieți, Adelin, de 12 ani, și Teodor, de 8 ani. În ciuda dificultăților financiare, Adelin este olimpic la trei materii: română, matematică și geografie. Pe lângă asta, merge regulat la baschet la clubul sportiv din oraș.

Toți cei patru membri ai familiei locuiesc într-o singură cameră. Copiii scriu pe jos, deoarece în casă există o singură masă, micuță, pe care gătește mama. Singura jucărie de care s-au bucurat până acum a fost o bicicletă, construită de tatăl lor din bucăți de fier vechi. Dar nici ea nu a durat prea mult, pentru că după doar două zile s-a rupt. Părinții reușesc să se gospodărească așa cum pot mai bine din puținii bani care le intră lunar în casă, dar condițiile în care trăiesc cei doi copii sunt greu de imaginat de cei care nu au dus niciodată grija zilei de mâine. Cum pot fi ajutați, duminică, de la 20:00, la Antena Stars.


×