x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La 55 de ani - Basescu, departe de presa dezlantuita

La 55 de ani - Basescu, departe de presa dezlantuita

de Lucian Florea    |    05 Noi 2006   •   00:00
La 55 de ani - Basescu, departe de presa dezlantuita

Traian Basescu, un adept al "bailor de multime" si un rasfatat al camerelor de luat vederi in alte ocazii, a preferat sa se faca nevazut ieri, cand a implinit 55 de ani.

Presedintele Traian Basescu a implinit ieri 55 de ani. A sarbatorit departe de ochii presei.

Pe vremea cand seful statului era Ion Iliescu, portile Palatului Cotroceni erau deschise de ziua presedintelui pentru toti cei care doreau sa-i faca urari. Traian Basescu, un adept al "bailor de multime" si un rasfatat al camerelor de luat vederi in alte ocazii, a preferat sa se faca nevazut ieri, cand a implinit 55 de ani. Sursele jurnalistilor anuntau ieri dimineata ca presedintele se va afla la Predeal alaturi de familie si de colegi de partid. Nu a fost de gasit insa la munte. S-a zvonit si ca seful statului ar merge la Galati, la fetita pe care a botezat-o si care a implinit si ea ieri 1 an de viata. Pana la urma insa, seful statului nu a avut nici o aparitie publica de ziua lui.
Anul trecut, Basescu si-a petrecut ziua de nastere la vila de protocol din statiunea Neptun.

FINA PRESEDINTELUI. Mihaela Dumitrache s-a nascut tot la 4 noiembrie

LA FINI. In comuna galateana Piscu, micuta Catalina Mihaela Dumitrache a primit de la presedinte hainute, jucarii, dulciuri, cercei din aur si doi ingerasi. Cadourile au fost aduse in urma cu cateva zile, iar "emisarii" lui Basescu au fost chiar sotia sa si fiica cea mica. Ieri-dimineata, seful statului a fost prezent la aniversarea micutei doar prin telefon. Mihaela Dumitrache a fost crestinata de presedinte dupa ce parintii ei si-au pierdut toate bunurile in inundatiile din vara lui 2005. Aflat in vizita in comuna Piscu, Basescu a cunoscut-o pe mama micutei, care atunci era insarcinata, si i-a promis ca-i va boteza copilul daca va fi baiat. Presedintele s-a tinut insa de cuvant, chiar daca a fost vorba de o fetita, mai ales ca micuta a venit pe lume tot la 4 noiembrie.

×
Subiecte în articol: basescu observator