x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liviu Dragnea: Reţinerea lui Vîntu poate fi începutul justiţiei televizate

Liviu Dragnea: Reţinerea lui Vîntu poate fi începutul justiţiei televizate

09 Sep 2010   •   00:00

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a comentat reţinerea de către procurori a lui Sorin Ovidiu Vîntu, afirmând că acest lucru poate fi "o detonare a unui caz" şi începutul "justiţiei televizate".

"De obicei evit să comentez situaţii de genul ăsta neştiind ce este în dosar, dar e foarte greu să nu te duci cu gândul că poate să fie din nou o detonare a unui caz, poate începutul unei campanii televizate, unei justiţii televizate cu care din păcate ne-am obişnuit. O să vedem şi noi cum decurge acţiunea asta", a spus Dragnea.

Social-democratul a sugerat că reţinerea lui Vîntu ar putea fi 'pusă la cale' pentru a se abate atenţia de la problemele din PDL şi de pe scena politică.

"Nu ştiu ce e acolo, cert e că se vorbea de anul trecut de cazul ăsta şi văd că a apărut tocmai acum când a început toamna, când şi pe scena politică se întâmplă foarte multe lucruri, când în PDL ei în interior se sfâşie, tătucul lor vine şi spune că sunt fraţi. Să vedem, nu ştiu dacă au legătură, să sperăm că nu au", a adăugat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

×
Subiecte în articol: observator