x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta: Vizita la Chişinău va fi un mesaj clar de sprijin pentru Moldova

Ponta: Vizita la Chişinău va fi un mesaj clar de sprijin pentru Moldova

24 Aug 2013   •   16:36
Ponta: Vizita la Chişinău va fi un mesaj clar de sprijin pentru Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat azi că vizita oficială pe care o va efectua la Chişinău, la începutul săptămânii viitoare, va reprezenta un mesaj foarte clar de sprijin al României faţă de Republica Moldova.

"Vizita oficială pe care o efectuez la Chişinău împreună cu un număr important de miniştri are o serie de aspecte mai deosebite. În primul rând, marţi, de Ziua Independenţei Republicii Moldova, împreună cu prim-ministrul Leancă, vom participa la ceremonii şi cred că este un semn extraordinar despre relaţia foarte bună dintre guvernele noastre, acum, şi despre eforturile comune", a spus Ponta, citat de Mediafax.

El a precizat că, împreună cu prim-ministrul Republicii Moldova, va inaugura primul proiect într-adevăr serios de colaborare bilaterală, respectiv gazoductul Iaşi-Ungheni, care în sfârşit va fi realizat.

"Eu vreau să efectuez această vizită ca un mesaj foarte clar de sprijin pentru Moldova şi vreau să trecem cu relaţiile dintre România şi Republica Moldova de la vorbele frumoase, care, sigur, sunt importante, la fapte, lucru de care ambele ţări au nevoie", a adăugat Ponta.


 

×