x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Protestul din Capitală s-a încheiat în faţa Palatului Parlamentului

Protestul din Capitală s-a încheiat în faţa Palatului Parlamentului

12 Mar 2017   •   23:17
Protestul din Capitală s-a încheiat în faţa Palatului Parlamentului
Sursa foto: DIANA OROS

Protestul care a avut loc duminică în Capitală s-a încheiat în faţa Palatului Parlamentului, unde manifestanţii au scandat împotriva Guvernului şi a majorităţii parlamentare.

Manifestaţia din Bucureşti a început în Piaţa Victoriei, de unde protestatarii au plecat în marş, după ora 19,00, spre Piaţa Constituţiei. Când au ajuns în Piaţa Universităţii, manifestanţii au intonat Imnul Naţional.

Protestatarii au ajuns în faţa Palatului Parlamentului în jurul orei 21,00, scandând: "Asta este casa noastră, nu este a voastră".

Peste 1.500 de persoane s-au aflat, după ora 21,00, în Piaţa Constituţiei.

În timpul marşului, au scandat: "Hoţii!", "Nu vrem să fim o naţie de hoţi!", "România cere fără graţiere!", "Rezistăm, nu plecăm!", "Justiţie, nu corupţie!", "România, trezeşte-te!".

Demonstranţii s-au adunat duminică seară în faţa Guvernului începând cu ora 18,00, în urma unui apel lansat pe reţelele de socializare, intitulat "Stop Joc. În Democraţie, Corupţii Stau La Puşcărie".

Mulţi dintre ei au fluturat drapelul României, alţii au venit cu steagul UE sau cel al SUA. Protestatarii au scandat, au cântat, au bătut la tobe, unii au venit cu fluiere, alţii cu vuvuzele.

"Corupţilor, furaţi liniştiţi. CCR veghează pentru voi", "Nu tolerăm corupţia" sau "Demisia" - au fost câteva dintre mesajele afişate pe pancartele celor care au protestat.

Echipaje de jandarmi şi poliţişti au supravegheat marşul de duminică seară. ww.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: protest