x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Românii se întorc acasă de sărbători. Circulaţia pe DN 7, între Nădlac şi Arad, se desfăşoară bară la bară

Românii se întorc acasă de sărbători. Circulaţia pe DN 7, între Nădlac şi Arad, se desfăşoară bară la bară

22 Dec 2013   •   12:58
Românii se întorc acasă de sărbători. Circulaţia pe DN 7, între Nădlac şi Arad, se desfăşoară bară la bară

Circulaţia pe DN 7, între Nădlac şi Arad, se desfăşoară bară la bară, românii care lucrează în străinătate revenind în ţară de sărbători. În ultimele 24 de ore 72.000 de persoane au intrat în ţară, prin Nădlac. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Daniel Iancu, spune că la Nădlac au fost deschise şase benzi de intrare a autoturismelor, faţă de două în mod obişnuit, iar personalul de control a fost suplimentat pentru a nu se înregistra blocaje la verificarea documentelor.

Şoferii spun că aşteaptă cel puţin o oră pentru a ajunge la verificarea documentelor. După ce trec de punctele de control, şoferii intră pe DN7, iar până la Arad se circulă bară la bară.

"Vin în fiecare an de sărbători, dar niciodată nu am văzut o aglomeraţie atât de mare. Am făcut până la Arad trei ore”, a spus un şofer aflat pe centura de Nord-Vest a oraşului, unde se formează blocaje înainte de trecerile peste calea ferată.

"De la graniţă până la Pecica am mers cu cel mult cinci kilometri la oră, iar de acolo până la Arad cu cel mult 15 kilometri la oră", a afirmat un alt şofer, potrivit Mediafax.

Poliţia Rutieră Arad a trimis mai multe echipe pe DN7, pentru a încerca să ajute la fluidizarea circulaţiei, acţionând pe toată Valea Mureşului, de la frontieră cu Ungaria până la limita cu judeţul Hunedoara.

"Din cauza numărului mare de maşini care intră în ţară, pe DN7 se circulă în coloană, cu viteză redusă. Au fost mobilizart echipaje mobile, iar şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile primite în această perioadă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Camelia Tuduce.


×