x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soția fostului ofițer SRI arestat în ”Black Cube”: Autoritățile l-au ascuns o săptămână

Soția fostului ofițer SRI arestat în ”Black Cube”: Autoritățile l-au ascuns o săptămână

de Antena 3    |    28 Oct 2016   •   21:49
Soția fostului ofițer SRI arestat în ”Black Cube”: Autoritățile l-au ascuns o săptămână
Sursa foto: Foto: blackcube.com

Dosarul Black Cube trece la un alt nivel. Ies la iveală noi amănunte din cazul în care este implicată șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. 

Omul care i-ar fi ajutat pe spionii israelieni să o urmărească pe Kovesi ar trăi un adevărat coșmar în arest. Soția fostului colonel SRI, Daniel Dragomir, s-a decis să spună totul.

”După arestarea preventivă l-am căutat o săptămână ba la secția 19, ba la arestul central. Nimeni nu voia să îmi spună unde este. Foarte greu am reușit să îl văd după o săptămână. Este șocat de ce se întâmplă. A rămas și fără avocat. Avocata noastră, Laura Vicol, a fost făcută martor în acest dosar. Este o perioadă dificilă pentru noi. Are motive să se teamă pentru viața lui. Adevărul va ieși la suprafață la un moment dacă se dorește. Acum nu știu dacă se dorește. Sunt urmărită, sunt supravegheată. la firmă, acasă. Mi-au luat toate calculatoarele, au luat și calculatorul copilului unde își făcea temele, au distrus firma. Copiilor soferului din firmă, familiei socrului acestuia le-au fost luate calculatoarele de o lună”, a spus soția lui Dragomir, potrivit Stiripesurse.ro.

Cazul a fost comentat vineri, la emisiunea 100 de minute! Detalii, pe Antena 3.

×
Subiecte în articol: black cube laura codruta kovesi SRI